23 november 2019|Okategoriserade

Boa med foglossning?

51F5D322-43F2-4EBA-8A65-917582E98A5C

Jag känner ett sådant stort behov av att rensa och städa. Antar att det är denna känsla man kallar för att ”boa”? Jag vill att det ska vara ordning och reda på varenda liten kvadratmeter inför att bebis kommer. Inte för att jag tror att det spelar någon roll för bebisen, utan mer för min egen sinnesro. Jag är en sån som har svårt att slappna av om det är stökigt eller ostrukturerat runt mig.

Kruxet är att jag inte är lika rörlig som innan i och med magen plus att jag har ont i hela kroppen. Men jag får göra så gott jag kan och be om hjälp med resten❣️

Ni som varit gravida, boade ni inför bebis ankomst?

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *