1 november 2019|Okategoriserade

En riktigt bra start på helgen

Processed with VSCO with f2 preset

Men snälla hur skönt är det inte med fredag och helg? Två dagar av sovmorgon och VILA.

Vid lunch mötte jag upp mamma<3 Tänk att hon ska bli mormor. Det är så fint att hon är så glad och förväntansfull! Varje gång mamma ser mig nu går hon upp i falsett och säger ”åh jag äääälskar din mage!” och så klappar hon på den. För ganska länge sen hörde jag en äldre dam säga ”att bli mormor är som livets efterrätt”. Tycker det var så fint beskrivet.

Efter jobbet mötte jag upp Bella, en tjej jag växte upp tillsammans med. Mysigt att sitta och prata gamla barndomsminnen! Bella och hennes pappa hade köpt så fina bebiskläder. Blev alldeles gråtig!

Nu ligger jag hemma i soffan med Oscar på magen och kollar Idol. Är så tacksam för att vi adopterade Oscar, han är vääärldens goaste misse och ger oss så mycket kärlek varje dag!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *