31 oktober 2019|Okategoriserade

Sista oktober

Processed with VSCO with c1 preset

Hej gullisar! Vill bara säga att jag inte glömt er. Har bara haft lite energi och ork senaste tiden. Har precis gått in i vecka 28. Idag är det även på pricken 90 dagar till BF. 67% av graviditeten har passerat. Tiden går så snabbt nu så jag vill bara skrika rätt ut ”STOPP”!  Hinner verkligen inte med.

Imorgon är det fredag och oj va smutt det ska bli. Under morgonen ska har lämna blodprover för min gravidklåda. Det är barnmorskan som vill ha koll på mina levervärden. Sen blir det jobb. Och sen lunch med mami<3 Tror helgen kommer bli mysig. Behöver verkligen helg nu. Och vila.

Kika in imorgon så dyker ett blogginlägg om vecka 27 upp ❤️

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *