27 oktober 2019|Okategoriserade

10 saker ni inte visste om mig

OutfitFoto3

  1. jag för-diskar ALLTID disken innan jag ställer in den i diskmaskin. Alltså sköljer av matrester osv. Finns inget snuskigare än en diskmaskin full av matrester! Håller ni inte med? Man kanske inte drar igång diskmaskinen förrän på dag två.. Då har de där matresterna stått och göttat till sig ett tag och så luktar det RÖV när man öppnar diskmaskinen. En annan snuskig grej med disk som inte är avsköljd är att när diskmaskinen är ren och man skall tömma den på den rena disken.. Så är det fullt med matrester i botten av diskmaskin. Hur ren har disken blivit då egentligen? Jag kan inte vara den enda som för-diskar? Snälla säg att jag inte är ensam.. Heheh!
  2. jag har tre syskon, en helbror och två halvsyskon. Min lillasyster är en kopia av mig som liten! <3
  3. jag är en gammal ”hästtjej”. Spenderade all min lediga tid i stallet när jag var liten! En liten dröm jag har är att någon gång i livet ha häst igen<3
  4. jag kan inte dricka kaffe utan någon form av växtbaserad mjölk i. Helst Oatlys iKaffe, då mår jag! Finns inte den kan jag ta någon annan växtbaserad mjölk. Men jag kan absolut inte dricka svart kaffe eller kaffe med komjölk, fysatan va illa det smakar!
  5. när jag var sju år opererades min blindtarm bort.
  6. det här vet ni säkert redan om mig, i varje fall ni som följer mig på instagram. Men politiskt så står jag så långt ifrån högern det bara går. Sympatiserar inte något alls med den politik de för. Jag anser att den politiken enbart främjar de i samhället som redan har det allra bäst. I ett sådant samhälle vill inte jag leva. Alla skall inkluderas oavsett bakrund!
  7. jag har haft körkort i snart 12 år.
  8. Estelle är inte mitt förnamn utan mitt mellannamn.
  9. jag kan spela piano.
  10. jag har jobbat som spinninginstruktör.

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *