26 oktober 2019|Okategoriserade

Lördagstankar

MichaelaSalongiGränden2MichaelaSalongiGränden350A8BC94-5DC8-420F-8CBA-2A1889DF9084

Kikade igenom bloggarkivet och fann dessa bilder. Det är snart ett år sen jag klippte av mitt låååånga, tjocka hår. Om jag ångrar det? Inte ett dugg. Jag har så länge velat testa klippa page men aldrig riktigt vågat, och i december förra året kände jag att det var dags för en förändring.

Nu i november ska jag till bästa Michaela (@styledbymikkan på instagram, men det vet ni säkert redan vid det här laget). Jag funderar på att ljusa upp håret ordentligt. Sen skall jag nog bara toppa det. Även fast jag trivs väldigt bra i kort hår känns det ändå mer som ”jag” att ha mitt långa. Jag kanske inte kommer låta det växa ut riktigt så långt som jag haft det förut, men jag kommer iaf spara ut mitt hår till mitt och L’s bröllop. Sen får vi se. Efter bröllopet kanske jag får feeling och klipper av håret igen!

Vad tycker ni? Ska jag ljusa upp håret, eller ska jag göra något helt annat? :)

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *