19 oktober 2019|Okategoriserade

Godmorgon, är du riktigt vaken än?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with t1 preset

Lördag morgon. Så skönt med helg! Behöver dessa lediga dagar extra mycket nu när jag bakar en bebis i magen. Energin tar slut så mycket snabbare nu. Så. Helgen är viktig för mig att använda till att tanka energi.

Jag sippar på kaffe och nyponsoppa. Knaprar på fröknäcke. Nyhetsmorgon är på i bakgrunden. Stearinljus är tända. Vi småplockar lite här hemma. Igår fick vi hem vår matta som varit på kemtvätt, den ligger nu åter på sin plats. Vi har även lämnat in alla gardiner för tvätt och fix. Vi har låtit en skräddare lägga upp gardinerna 1.5 cm så att de hänger perfekt över golvet! Skräddaren frågade flera gånger om vi verkligen bara ville ha dem upplagda 1.5 cm🙈 Haha! Ordning och reda. Fasiken vad jag gillar det!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *