18 oktober 2019|Okategoriserade

Gravidyoga

898C7079-B0A6-4EA7-827E-42AF7815F96A

Onsdag den 16 oktober. Som jag längtat efter det datumet! I onsdags var nämligen starten för den gravidyoga-kurs jag bokat in mig på. Hade egentligen inga särskilda förväntningar mer än att det skulle bli skönt med en timmes total avkoppling från ALLT förutom min kropp och bebisen.

Alltså. Jag ville aldrig gå därifrån! Är du gravid, GÅ PÅ GRAVIDYOGA! Det är inte ansträngande, det handlar mer om fokus på andning, stretching och meditation. Under dessa veckor kommer vi få många verktyg att använda oss av under förlossningen.

Ett annat stort plus var att vi är en sån liten grupp, endast tre deltagare. Totalt 4 med yoga-instruktören. Jag som är i vecka 26 (!!!) nu, en i vecka 13 och en i vecka 20. Onsdagar har gått och blivit en dag att längta till!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *