16 oktober 2019|Okategoriserade

En riktig överraskningshelg

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

WOW! Vilken helg<3 Min älskade sambo aka blivande man och pappan till bebisen som bakas i min mage fyllde i måndags 30 år!

Helgen bjöd på massa överraskningar! Jag har nämligen sedan augusti i smyg planerat för ett överraskningskalas för min älskling. Och i helgen var det dags! Släkt och ett par vänner från Trollhättan kom på besök och L trodde att det var det helgen skulle bjuda på.. Men icke! I lördags eftermiddag när L trodde att vi skulle fika med några vänner var istället en hel lokal fylld med allt från släktingar till gamla vänner<3 Och oj så överraskad han blev! Och rörd. Och fylld av kärlek. Allt blev SÅ bra!

Tacksam över allt är jag!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *