5 oktober 2019|Okategoriserade

Lugn lördag

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Lördag. Igårkväll slängde jag och Emma ihop mitt recept på kalljästa frallor (googla på ”veganska frukostfrallor Estelles Perspektiv” så kommer ni komma till mitt blogginlägg med receptet).

Det tar ca 6 min att slänga ihop alla ingredienser på kvällen. Sen ställer du in degbunken i kylskåpet över natten och på morgonen är det bara att sätta på ugnen, dela upp degen i 9-12 bitar, lägga upp på en plåt och sedan skjuts in i ugnen. Så enkelt och SÅ gott!

Annars har dagen bestått av en långpromenad i skogen hos mina föräldrar och sedan fika med bullarna från gårdagens bak.

I detta nu kollar älskling ishockey och masserar mina svullna vader. Är det någon mer som haft problem med det under graviditeten? Har jag inte stödstrumpor på mig är det kört. Då blir mina fotanklar som stockar!

Hoppas ni får en mysig kväll<3

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *