4 oktober 2019|Okategoriserade

Kanelbullens dag

Processed with VSCO with f2 preset

Fredag och kanelbullens dag. Efter jobbet plockade jag upp min kusin Emma vid tunnelbanan. Emma bor annars i Uppsala men har åkt till Sthlm för att hänga med mig och älskling ett dygn. Det är så fint att umgås med Emma, -vi gillar att göra samma saker. Baka, laga mat, spela sällskapsspel, gå promenader, prata om viktiga samhällsfrågor, kolla på dokumentärer. Vi trivs kort och gott väldigt bra i varandras sällskap! Jag är tacksam över att ha en sån fin relation till min kusin<3

Med tanke på att det varit kanelbullens dag idag har vi såklart bakat veganska kanelbullar. Jösses så goda de blev! Mums. De blev klara lagom till idol! Bra fredagsmys<3

Har ni ätit någon kanelbulle?

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *