3 oktober 2019|Okategoriserade

Att köpa inför bebis ankomst

3DDEF8EE-F8E0-407C-B2C9-21F5DD90E106Det är redan torsdag. Det kan väl inte bara vara jag som tycker veckorna går ruskigt snabbt? Jag går liksom på mammaledighet om inte allt för lång tid. Och vår BEBIS kommer snart. Tänk vilken sjukt bra start på det nya året det kommer bli! Vi inviger 2020 med att bli en FAMILJ<3 Jag vet att jag tjatar men jag kan liksom inte förstå att vi ska få vara med om detta..

Efter att vi köpte både spjälsäng och barnvagn förra helgen så har jag känt ett sådant lugn. Det mesta är fixat inför att bebis kommer, iaf alla ”stora” saker. Sen är det såklart lite småpill kvar, men det känns liksom inte övermäktigt.

I en av mina gravidappar dök det upp en liten lista över saker som är bra att införskaffa till att bebisen kommer (bilden ovan). Efter att ha läst igenom den kunde jag snabbt bocka av en del saker!

Skötbord kommer vi inte köpa något. Däremot en skötbädd som vi kommer lägga på vår bänk i badrummet. Vi har redan hittat en som passar, så det är egentligen bara att beställa!

Amnings-bh, blöjor osv känns inte som någon stress med. Jag undrad dock om det finns något vi borde köpa som inte står med i listan ovan? Något du som nybliven förälder inte hade klarat dig utan?

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *