1 oktober 2019|Okategoriserade

Tacksam

Processed with VSCO with g3 preset

Jag har de senaste två dagarna haft sååå fint energiflöde i kroppen. Det bubblar av lycka i mig! Jag har så otroligt mycket att vara tacksam över i mitt liv. Det är så jäkla jäkla fint. Jag inser ofta hur väldigt priviligerad jag är som får leva det liv jag lever.

Häromdagen slog det mig att jag just nu faktiskt lever min dröm. Jag har mitt drömjobb, på exakt den plats jag vill jobba. Jag lever med en människa som har världens största hjärta, -vi ska dessutom gifta oss OCH få barn. Bli en familj. Jag omges av så fina vänner och familjemedlemmar, som är så omtänksamma och berikar mitt liv på så många sätt. Börjar grina nu över vilken jäkla lyckolott jag dragit! Känner mig rikast i världen.

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *