29 september 2019|Okategoriserade

Dessutom har kaffesuget kommit tillbaka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with t1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with t1 presetSöndag. En helg går så fort och jag hade gärna varit ledig en extra dag.. Sovmorgon, långpromenad och hemmafix. Det är faktiskt så vår helg sett ut, och det hade gärna fått fortsätta en dag till. Men veckodagarna går lika snabbt de så snart är det helg igen!

Det som varit lite speciellt med den här helgen är att vi köpt.. *TRUMVIRVEL*..

Spjälsäng!

Och..

Barnvagn!

För varje grej vi ordnar och för varje vecka som går så känns det bara mer och mer verkligt. Som älskling sa i helgen ”tänk att det ska flytta in en till person här”. Ja, tänk.. En till person. En liten mini-människa. STORT!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *