24 september 2019|Okategoriserade

Tryffelpasta och bästis

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetEn tisdag med precis allt jag behövde efter gårdagen: häng med bästis och Elsie, tryffelpasta och promenad.

Jag mötte upp min bästa vän Josefine och hennes vovve Elsie i stan, vi gjorde ett ärende och sedan var tanken en långpromenad runt djurgården. Men våra magar började (som vanligt) kurra så vi smet in på Taverna Brillo och åt deras tryffelpasta. Matkoma deluxe! Att vara gravid och bli sådär proppmätt är inte nice. Det trycker åt alla håll och kanter och jag kan typ inte andas, känner mig typ andfådd. Kan det stämma?

Efter maten gick vi en promenad. Så skönt att vara ute nu! Jag hade kunnat vara ute hela dagarna<3

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *