23 september 2019|Okategoriserade

Vila i frid, vi ses på en annan plats

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with c1 preset

Måndag. Det blev en märklig och känslosam start på veckan. Vid lunchtid fick jag reda på att en kollega till mig väldigt hastigt gått bort. Jag drabbades av totalchock. Är nog fortfarande chockad. Att någon som man pratade med bara för några veckor sedan, helt plötsligt är borta. Utan förvarning. Så ung ändå. Det är obegripligt. Tänk va livet är skört.

Jag tog mig in till stan för att vara med på minnesstunden. Den blev fin. Kollegor från olika avdelningar där han tidigare jobbat samlades. Efteråt gick jag förbi hans rum. Allt såg ut som vanligt. På skrivbordet stod hans vit, blå, gul- och svartfärgade kaffekopp, som han alltid drack ur. Godisskålen med bilar och gelehjärtan i, som han alltid bjöd på när man hade ett ärende till hans rum. Så märklig tanke att han inte kommer sitta där något mer. Att han inte längre kommer kunna fråga mig ”de är väl snälla mot dig? Annars får du säga till”, -med glimten i ögat. Så omtänksam och god.

Älskling hämtade upp mig i stan och vi åkte hem. Packade ryggsäcken, bytte om och gick ut i skogen. Så skönt med frisk luft, skog och världens bästa älskling som tar hand om mig som ingen annan. Älskar honom så det gör ont<3

Hörni, ta hand om varandra. Skjut inte upp saker ni vill göra, lev NU<3

EstellesPerspektiv

2 kommentarer

  • <3

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *