21 september 2019|Okategoriserade

Lördag

Processed with VSCO with f2 preset

Lördag, en solig höstlördag. Vilket fantastiskt väder vi har här i Stockholm idag! Hur ser det ut där ni bor?

Jag vaknade upp med huvudvärk. Kände att jag behövde vatten, mat och frisk luft. Käkade rostmackor, drack vatten och typ 6 klunkar kaffe med havremjölk (mer än så får jag inte i mig under graviditeten.. Det tar tillslut stopp och jag tycker kaffet smakar äckligt!) och gav mig sedan ut på en långpromenad. I lugnt tempo. Andades in den friska luften och kollade på alla träd som sakta men säkert börjar skifta färg. Lyssnade två två avsnitt av podden ”vattnet går”.

När jag kom hem igen värmde jag taco-rester, drack vatten och nu börjar huvudvärken lätta! Skönt.

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *