20 september 2019|Okategoriserade

Köpa eller inte köpa?

Processed with VSCO with f2 preset

Fredag. Efter jobbet påväg hem sprang jag in i ett sånt jäkla kap. En boomerang-jacka hängde i skyltfönstret till en secondhand-butik. Grön dessutom, favvofärg!

Jackan visade sig vara herrmodell, vilket inte skiljer sig något från dammodellen förutom att storlekarna är större. Denna var i S. Nu tvekar jag på om den ser FÖR over-size ut? Kände mig lite som en michellingubbe.. Samtidigt diggar jag ju over-size. Dessutom har jag ju faktiskt en mage som kommer växa och bli väldigt mycket större under vintern.. Så det kanske är bra att den är stor? Men tvekar ändå. Vad tycker ni? Hade ni slagit till?

Jag har hängt undan den till imorgon!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *