20 september 2019|Okategoriserade

En god torsdag

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Igår (torsdag) käkade jag lunch med mamma. Även det är en stor fördel med att jag nu jobbar så nära hem, -att kunna ta spontanluncher med mami (snart MORMOR). Hur sjukt är inte det? Min mami ska bli mormor.. Oj oj oj!

Efter jobbet åkte jag raka vägen in till stan för att käka middag och hänga med Nathalie och Rebecca. Som vanligt skrattar vi så mycket så man blir munntorr, yr i huvudet och får ont i magen. Älsklingar vad jag tycker om er!

Vi käkade på Meno Male, de serverar äkta italienska pizzor gjorda på kärlek och grymma råvaror! Ni MÅSTE gå dit och käka om ni inte  gjort det. Bara pizzadegen är himmelsk liksom! Mums<3

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *