18 september 2019|Okategoriserade

Värk i magen och vitaminboost

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Den här dagen har varit lite halvkass energimässigt. Jag vaknade med dunkande huvudvärk och var stel i axlar/nacke/rygg. Har även gått och haft typ som mensvärk hela dagen. Någon som vet vad det kan bero på? Det har varit i hela magen men mest nedtill.

När jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen på en gång. Har sovit lite. Nu tänkte jag ta en varm dusch och hoppas på att det hjälper mot värken i magen. Är för övrigt sjukt sugen på frukt! Och färskpressad juice. Och smoothie. Antar att min kropp vill ha en liten vitaminboost❣️

EstellesPerspektiv

2 kommentarer

  • Mensvärken är helt normal! Det är livmodern som växer :)

    • Åh, tack! Vet du hur länge den ska växa? Var hos barnmorskan igår och hon sa att den var ca 2 cm ovanför naveln nu.. Jag missade helt att fråga hur mycket större den skulle bli

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *