15 september 2019|Okategoriserade

Burgar-lördag med vänner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 presetIgår (lördag) mötte vi upp våra vänner Tunay, Tova och deras lilla dotter Liya. Vi käkade på Bastard Burgers (andra gången för oss denna vecka🙈) och hela gänget käkade från deras veganmeny. Så jäkla kul när det är lätt att välja vego!

Tova hade under dagen berättat för Liya att jag har en liten bebis i magen. Tova visade bilder för Liya när hon låg i Tovas mage.. När vi sågs under kvällen pekade Liya på min mage efter att jag sagt ”här ligger bebisen”.. Tror ni man smällde av eller? Så gulligt så jag dör!

En annan sak som var gulligt var att jag, Tova och Liya omedvetet hade matchat med jeansjackor. Var tvungen att föreviga det med kameran!

Hoppas ni hade en mysig lördag :)

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *