8 september 2019|Okategoriserade

Brunch på Steninge Bruk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m3 preset Processed with VSCO with m3 preset

Vilken bra vecka jag haft! Grym start på nya jobbet plus att min förkylning försvunnit under veckans gång. Så jäkla gött att kunna andas igen!

Söndagen spenderade vi på bästa möjliga sätt. Mötte upp våra vänner Elin och John och deras två (!!) relativt nykläckta bebisar. Så sjukt att få se två mini-versioner av sina vänner<3 Ska bli så häftigt att få följa dem i livet!

Vi käkade brunch på Steninge Bruk, SUPERTIPS! Riktigt god grillbuffé (bra med vegetariska och veganska alternativ!). Extra stort plus för mysig miljö. Hade varit coolt att ha vår bröllopsfest där!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *