1 september 2019|Okategoriserade

Första september

Processed with VSCO with g3 preset

Vad passar väl inte bättre än en bild från september förra året när vi idag precis klivit in i höstens första månad? Lustigt nog har jag faktiskt exakt samma färg på naglarna, -som på bilden, fast över hela nageln istället för hjärtformade tippar. Det är något med höst och vinrött?

Imorgon börjar jag min nya tjänst. Är förväntansfull som ett litet barn inför julafton. Med andra ord ASPEPP! Minus dock att jag är sjuk. Vill ju liksom komma dit med massa energi och ork! Men, får göra det bästa av situationen. Jag har iaf varit hemma och kurerat hela helgen. Känner mig något bättre, febern är borta.

Hoppas ni alla haft en fantastisk helg och att ni får en fin start på veckan!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *