31 augusti 2019|Okategoriserade

MOT NYA ÄVENTYR !!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with t1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with t1 preset

Jag ligger hemma och tycker faktiskt synd om mig själv. Alltså på riktigt. Har gått och blivit pang- och dunderförkyld! Det finns ingen hejd på snoret som forsar ur min näsa. Feber har jag också till och från. Fryser och toksvettas om vartannat.

Nä men riktigt så tråkigt skulle inte det här inlägget bli. Jag ska ju faktiskt berätta något kul. Men tänkte att ni kunde få en status-update bara!

Nu till det roliga. Jag skrev ju tidigare att det händer mycket kul den här hösten och vintern.. Och en av de sakerna är *trumvirvel* att JAG HAR FÅTT NYTT JOBB. Eller alltså, en ny tjänst. Samma arbetsgivare har jag kvar och hade tänkt ha till pension. Men, en ny tjänst! Ny placering. Ny resväg till jobbet. Nya kollegor. Nya miljöer. Och framförallt. Håll i er nu.. 15 (alltså FEMTON) minuter till jobbet. NÄE MEN NYP MIG! Drömmer jag?! Jag bara undrar! Nej. Jag gör faktiskt inte det. No more pendling hela j*vla vägen in till stan. Nu kommer det ta 15 min med bil och på pricken 23 min dörr till dörr om jag åker kollektivt.

Tänk att jag ändå pendlat till stan i 8 år. ISH. Innan dess bodde jag i stan och kunde promenera till jobbet. Det var ju DRÖM. Men när jag och L träffades flyttade vi utanför stan till större.

Men nu kommer jag alltså slippa den långa pendlingen. Tiden jag annars lagt på att bara ta mig till och från jobbet kommer jag nu kunna lägga på att tex träna, handla och laga mat istället.

I torsdags hade vi lite avskedsfika för mig (låter så sorgligt med avakedsfika..) och mina snälla kollegor överraskade mig med presentkort, blommor och kanske jordens sötaste kort! Ser ni att det är Oscar på framsidan? Likheterna är slående. Tack tack tack!

Nu; MOT NYA ÄVENTYR!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *