19 augusti 2019|Okategoriserade

Vi ska gifta oss!

Processed with VSCO with f2 preset

Jag tror att de allra flesta som följer min blogg, även följer mig på instagram. Så det här med att mitt livs kärlek friade på vår 7års-dag är kanske ingen nyhet för er? Det har ni ju redan fått se på instagram. Däremot har jag ju inte berättat hur det gick till, och det tänkte jag göra nu!

Vi har som tradition att på vår årsdag checka in på hotell eller SPA, det gjorde vi även i år. Vi hade bokat in oss på Haymarket. Jag åkte direkt från jobbet till Haymarket och i hotellobbyn mötte L upp mig med en stooor och hög bukett röda rosor. Vi åkte upp till vårt hotellrum och på sängen låg en smyckesask.. L trodde att han lyckats lura mig och få mig att tro att det var hotellet som lämnat en present.. Jag förstod dock att det var L som på något sätt fått upp smyckesasken på rummet. Hehe! Jag förstod att det var något till mig, men jag trodde ALDRIG att det skulle ligga förlovningsringar där i.. Dels var asken större än en traditionell ask för ringar och sen trodde jag faktiskt inte att han skulle fria förrän någon gång i framtiden.

Jag kommer inte berätta om allt i detalj, för jag vill hålla detta minne privat för oss och våra familjer och nära vänner. Men det hela slutade som ni kanske förstår i att L friade och vi båda grät så mycket att vi fick huvudvärk.. Det blev en väldigt speciell kväll som jag alltid alltid kommer minnas!

Förstår fortfarande inte att jag ska få gifta mig med min favoritperson i hela universum? Det är overkligt!

Ni är många som frågat om NÄR bröllopet kommer bli av, vart vi kommer gifta oss, om vi kommer ha ett stort eller litet bröllop.. Vad planen är kommer ni få läsa om i ytterligare ett inlägg.. Stay posted!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *