18 augusti 2019|Okategoriserade

Jag är tillbaka, -igen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Hej gullisar❣️ En riktig velis är jag. Å ena sidan vill jag inget hellre än att blogga. Fota, skriva texter och snacka med er. Å andra sidan är jag rätt opepp på att lägga all den tid som krävs på att ha en bra blogg rullandes. Men när jag funderar fram och tillbaka landar jag ändå alltid i att -det klart jag ska blogga!

Så nu tänkte jag försöka bli bättre på det, -igen. Kul va?

Nåväl. Det är bara mitten av augusti (ISH) men känns som hösten redan kommit. Det gör faktiskt inte mig så mycket. Jag gillar den här årstiden, när mörkret smyger sig på och man kan tända ljus och krypa upp i soffan med en kopp té. Gillar även kylan. Luften blir så frisk! Den här hösten är även lite speciell.. Det händer grejer i livet! På flera olika plan. Ni ska såklart få veta. Men det tar vi i nästa inlägg! I kommande inlägg. Jag får nog dela upp allt lite!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *