6 februari 2019|Okategoriserade

Grötfrukost

Processed with VSCO with m3 preset

Gör din egna nyttiga grötblandning! Jag kör en blandning på fiberhavregryn, chiafrön, linfrön och hackade nötter. Tillaga antingen med vatten eller havremjölk. Vill man lyxa till gröten lite på helgen kan man ha i vaniljsocker, det brukar alltid min svärfar ha i när vi är där :)

Här får ni tips på tre olika supersmarriga toppings att ha på gröten:

  • bärkompott med kokos-flingor och banan (som på bilden ovan)
  • rivet rött äpple med lite riven ingefära och kanel
  • crunchy jordnötssmör och bananer stekta i kokosolja. Toppa med kokos-flingor

Jag äter alltid min gröt med havremjölk i. Mandelmjök fungerar också bra! Något som däremot INTE är så smarrigt att ha i är bröstmjölk från ett djur. Jag kan inte ens lukta på (ko)mjölk längre utan att typ spy.. Blää!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *