7 januari 2019|Okategoriserade

Pico de gallo

Processed with VSCO with c1 preset

Godaste tillbehöret till tacosen? Eller till vilken måltid som helst.. PICO DE GALLO! Suuuuperenkel att göra.

Du behöver: lime, gul lök, tomater, koriander, chili, flingsalt och svartpeppar.

Finhacka en liten gul lök. Finhacka lite röd chili. Hacka några tomater i småbitar. Klipp ned en hel kruka med koriander. Dela limen och pressa i limesaften. Tillsätt flingsalt och svartpeppar. Rör ihop allting. KLART!

Här ska ni få ett annat riktigt jäkla pangtips.. Ni vet när man ska göra guacamole och ALLA avokados i affären antingen är stenhårda eller alldeles mosiga. Och man känner att kvällen är paj. Nej, nej! Knata bort till frysdisken och köp TÄRNAD FRYST AVOKADO. Bästa någonsin. Tina på låg värme, typ 180 watt, i ca 3 min i micron och avokadon är sen perfekt tinad och redo att användas.

Varsågoda, jag har räddat erat fredagsmys for ever.

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *