1 januari 2019|Okategoriserade

Nyårsafton 18/19

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Nyårsafton spenderades hemma hos våra vänner Elin, John och Sally❤️ Det blev en väldigt trevlig kväll, alldeles lagom med allt.

Efter min träning tidigare under dagen smög sig en ordentlig huvudvärk på.. Som eskalerade lagom till varmrätten. Elin gav mig en värktablett och sen fick jag lägga mig i deras gästrum och sova lite.. Kul tjej! 23.55 kom älskling och väckte mig och sa att det var 5 min kvar till tolvslaget. Sömnen och värktabletten hade gjort sitt och jag mådde så pass bra att jag orkade ta mig upp och umgås.

Angående maten på nyår hade de engagerat sig så himla fint.. Jag har full förståelse för att det är svårt att laga veganskt om man inte är van. Men vi fick både supersmarrig vegansk förrätt och efterrätt. TACK❤️

Hade ni en fin kväll?

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *