14 augusti 2018|Okategoriserade

Valår

Processed with VSCO with m3 preset

Våra rutiner har sett ut enligt följande varje förmiddag: klockan ringer 08.00, vi ligger och drar oss till 09.00. Vid 09.15 gå vi till frukosten och käkar. Jag äter i princip detsamma varje morgon: 2-3 rostmackor med vegansmör (helt otroligt att de har det!) och apelsinmarmelad. En liten skål med cashewnötter, mandlar och hasselnötter. 1-2 glas färskpressad apelsinjuice. Två koppar kaffe med sojamjölk. Mår som en jäkla drottning efteråt!

Efter frukosten smörjer vi in oss noga med SPF 50 och 30. Går till stranden som ligger precis nedanför vårt hotellrum. Ligger och chillar och snackar politik. Det har faktiskt blivit väldigt mycket politiksnack. Vi gör olika valtester och läser de olika partiernas valprogram. Jag tycker att har man rösträtt är det bannemig ens SKYLDIGHET att sätta sig in politiken. Man behöver inte djupdyka. Men i varje fall skaffa sig så pass mycket info att man vet var ens egna värderingar står i förhållande till partiernas. Och passar inget, då går man och röstar ändå. Fast blankt. Att få rösta är något vi i Sverige tar för givet. Tänk så många länder som inte har en demokrati. Och tänk då vilken jäkla LYX att få leva i ett land som Sverige där man får vara med och påverka. Man sjabblar inte bort den gåvan. Man använder den och är tacksam!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *