14 augusti 2018|Okategoriserade

Semester på riktigt

Processed with VSCO with g3 preset

Hotellet vi bor på är ett riktigt paradis! Allt är så fint. Precis allt! Och utsikten ska vi inte tala om. Vi har det med andra ord riktigt gött! Det är så otroligt skönt att bara vara. Göra det man känner för. Älskar när man kommer in i känslan av att nästan vara lite rastlös. Hemma händer ju det liksom aldrig eftersom man alltid har saker att göra och ta tag i. Men här är man bara.

Vi solar, sover och äter. Igår var en riktig höjdardag.. Haha! Vi gick och lade oss på stranden mellan 11-14. Gick och käkade lunch och skulle sen bara vila lite på hotellrummet. Vi vaknade 18.30 och gick sedan och handlade lite. Käkade på hotellrummet och kollade dokumentärer. DET är semester.

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *