11 augusti 2018|Okategoriserade

Pontus in the air

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Vi är nu framme i Grekland, men innan jag berättar om vår resa måste jag börja med att ge cred till restaurang ”Pontus in the air” på Arlanda. Alltså vilken service! De flesta restauranger är tillmötesgående och gör sitt bästa för att ordna något veganskt. Men Pontus in the air klår alla?!

När vi kom in där frågade min sambo om de kunde ordna något veganskt, och utan att tveka sa servitören ”självklart”! När vi hade satt oss kom servitören fram och frågade hur det var med honung, min sambo sa ”går det att ordna utan så vore det toppen”. Servitören svarade snabbt, ”allt går att ordna” och försvann iväg. Vi blev så jäkla impade över vilken koll de hade! De flesta vet inte att honung inte är något som en strikt vegan äter. Men servitören hade stenkoll. Så bra service! Älskar folk som har koll!

Förutom bra koll var det väldigt lugnt och skönt inne i restaurangen, till skillnad från övriga Arlanda. Plus att det var snyggt inrett!

Jag åt en svingod tryffel-ravioli och min sambo åt en svingod avokadosallad. We will be back!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *