6 augusti 2018|Okategoriserade

Grekland

Processed with VSCO with f2 preset

Jag och min sambo sticker till Grekland om drygt en vecka.. Om vi är taggade? Herregud så gött det skall bli att komma bort! Jag älskar att vara hemma men inget slår att då och då få lämna de omgivningar man är van vid för att upptäcka nya platser. Finns inget jag hellre lägger pengar på än resor!

Vissa tycker det är onödigt att lämna Sverige nu när det är så varmt här. Visst, åker man bara utomlands för värmen kan det ju tyckas vara onödigt. Men vill man uppleva nya platser, få slappa utan att behöva tänka på att laga mat, tvätta och städa. Att få komma bort och bara vara. Då är utomlandsresor perfekt!

Jag skall få umgås med min älskling i en hel vecka bara han och jag. Oj va jag skall pussa på honom!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *