20 juli 2018|Okategoriserade

Vegan baby, vegan

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset

2018 och det är inte ens svårt att äta  vegansk kost. ALLT du kan äta/laga med kött och mejeriprodukter finns det substitut till. Jag och min sambo får ofta frågan vad vi äter och om det är svårt att ställa om till växtbaserad kost. Svaret är NEJ, det är inte svårt.

Största omställningen är precis i början, när man måste lära sig vilka ställen man ska gå till i mataffären istället för köttdisken och mejerihyllan. Men sen, sen är det lätt som en plätt!

Tidigare i veckan besökte jag Mahalo (bilderna ovan) med en vän. Mahalo är en vegansk restaurang. FANTASTISKT gott<3

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *