12 juli 2018|Okategoriserade

All tid i världen men ingen tid över

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Semester, -när man har all tid i världen men ändå ingen tid över. Hur skönt är det inte att egentligen inte göra något alls? Vakna om mornarna när kroppen känner för att vakna. Ligga och dra sig i sängen. Dricka morgonkaffet i lugn och ro. Pilla på blommorna på uteplatsen, -vattna, klippa och klappa. Prata i telefon med vänner som gör precis samma som dig, inget särkilt. Lägga tid på att planera goda måltider. Åka och handla. Förbereda. Äta. Baka. Lyssna på dina favoritlåtar på repeat.

Semester<3

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *