1 juli 2018|Okategoriserade

En lyckans dag

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Jag kommer behöva nypa mig själv i armen en gång om dagen i.. Jag vet inte hur länge! Det som jag drömt och önskat allra mest i 8 års tid är att få ha min bästa vän nära igen. När vi var 19-20 år bodde och arbetade vi ihop i Stockholm. Sen flyttade hon till Göteborg och efter det har längtan varit konstant. Så många tårar och så många gånger som det värkt i hjärtat av längtan.

Men nu. Nu äntligen sker det. Min bästa vän och hennes kärlek flyttar till Stockholm och jag kan inte sluta le. TACK. TACK. TACK. Tack livet för att vi ska få ha dem nära<3

Nä nu behöver jag glädjegråta lite igen!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *