25 juni 2018|Okategoriserade

Frukost i Vaxholm

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset

Frukost i Vaxholm med vår vän som vi är så stolta över. Som kom till Sverige för inte alls länge sen. Som lärt sig svenska. Engelska. Som gått i en svensk klass och klarat nian med fina betyg. Som ska börja gymnasiet efter sommaren. Som tillhör ett fotbollsslag och är en duktig och schysst spelare. Finns ingen så stark och modig som han. Vi är så stolta och beundrar allt du klarat av och allt du är<3 Det är en ÄRA för oss att få ha dig i våra liv!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *