18 juni 2018|Okategoriserade

La Collina

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset

Alltså mat. Låta oss tala en stund om mat. Visst finns det inget annat som kan få en att tappa orden så som en god måltid kan? Kärlek då såklart. Men kärlek och mat är väl ungefär detsamma.

Igår var jag och min sambo och grejade med båten i vanlig ordning. Jag började gnälla om att jag var hungrig och mina föräldrars granne utbrast ”vi har tryffelrisotto i kylskåpet!”. Eh. JA TACK!!! Tryffel. Risotto. Det godaste jag vet!

En stund senare var ett pangbord med delikatesser från La Collina uppdukat hos mina föräldrars granne. Man tackarrrrrr!

La Collina har flera SUPERGODA veganska produkter i sitt sortiment. Vi har bland annat halva kylen fylld med deras veganska ravioli. Och frysen med deras veganska grönsaksbiffar. Ska posta ett inlägg vid tillfälle och visa :)

EstellesPerspektiv

2 kommentarer

  • Ja det va mumsigt

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *