21 maj 2018|Okategoriserade

The winery hotel

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

The Winery Hotel. Ett hotell jag verkligen kan rekommendera. Snyggt inredda hotellrum, bra service och god mat. Extra intressant med hotellet är att de har flera egna vingårdar, vinet tillverkas sedan på hotellet. Är man intresserad kan man få en rundvisning i destilleriet.

På hotellets tak finns en uppvärmd pool och en bar.

Perfekta stället för en staycation, en reunionträff eller bara att besöka över dagen för att äta och dricka gott.

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *