12 maj 2018|Okategoriserade

Rostrosa, mossgrönt och grått

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här kommer några bilder på delar av vårt sovrum. Jag tycker att vi fått till sovrummet riktigt bra, det är skönt att gå att lägga sig här om kvällarna. Sovrummet andas ett lugn och det är precis vad vi behöver.

Vi har valt att inreda sovrummet i färgerna rostrosa, mossgrönt och grått. Det kanske inte syns så tydligt på bilderna men det innersta gardinparet är i mossgrönt sammet och det yttersta är i grått linnetyg.

Helt klara med sovrummet är vi inte riktigt. Det ska upp några fler tavlor plus att jag är sugen på att lägga in en grå heltäckningsmatta.. MEN. Är rädd för att den ska dra till sig en jädra massa kvalster och damm. Har någon av er erfarenhet av heltäckningsmattor?

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *