11 maj 2018|Okategoriserade

Viktigt med en kunnig frisör

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ännu en bild på mitt hår efter att Michaela trollat! En fråga jag ofta får är om jag har löshår eller extensions. Svaret på den frågan är nej. Det här är mitt riktiga hår. En följdfråga jag då brukar få är hur jag har kunnat få så långt och tjockt hår. Svaret på det är att jag antar att jag har bra ”hår-gener” samt att jag inte tvättar mitt hår mer än en gång per vecka. Max två! Jag använder hårinpackning vid varje tvättillfälle och är försiktig när jag använder värmeredskap så som platt- och locktång.

En annan bidragande anledning till att mitt hår håller sig friskt, långt och tjockt är att jag går till en duktig frisör som vet vad hon gör. Michaela skulle aldrig utsätta varken mitt eller någon annans hår för slitsamma processer. Michaela jobbar mycket med Olaplex som är väldigt skonsamt för håret. Summakardemumma: gå till en kunnig frisör!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *