9 maj 2018|Okategoriserade

Våga mer färg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är så förbaskat nöjd med alla färgval här hemma! Jag och min sambo bor i vår fjärde bostad tillsammans och det är ganska kul att se hur vår resa inredningsmässigt sett ut genom åren. Till en början ville vi bara ha vitt överallt.. Sen vågade vi måla vardagsrummet i en mörkare färg. Sedan sovrum och vardagsrum i nästa boende, och så vidare. Nu i vårt nuvarande hem har vi målat i princip alla rum.

Bilderna visar en vägg i vårt kök. Jag valde att måla-in ett par vanliga furuskåp i samma färgskala som väggen men några nyanser mörkare. Slutresultatet blev riktigt bra! Just nu är jag på jakt efter en toppskiva, antingen att måla in eller köpa en i sten. Vad tror du blir snyggast?

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *