9 maj 2018|Livsstil

Styled By Mikkan

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I måndags var jag ledig och hade ett frisörbesök inbokat. Man ser aldrig fram emot något så mycket som ett inbokat frisörbesök, visst? Extra mycket gillar jag min frisör, Michaela. Henne har jag gått hos i flera år och hon har även blivit en vän. Som bilderna kan förtälja så är Michaela extremt talangfull. Jag berättar hur jag vill ha det på ett ungefär (eller så vet jag inte alls) och hon levererar ett slutresultat tio gånger bättre än vad jag kunnat föreställa mig.

I måndags tog vi en bra bit på längderna.. De var otroligt slitna! Usch. Sedan flyttade vi upp min utväxt med hjälp av massa småslingor. Michaela avslutade med att göra en nyansering. Voilà! Är otroligt nöjd med slutresultatet.

Michaela håller till på Skeppargatan 27 på Östermalm, i Fåfäng’s lokaler. Otroligt bra läge med härlig personal! Dessutom finns en liten salongshund som heter Ulla-Britt. Hur gulligt? Det är en glad och social liten chihuahua!

Är du sugen på att boka tid hos Michaela (dum fråga kanske..) så är mitt tips att vara ute i god tid. Michaela är väldigt populär så hennes tider försvinner fort! Klicka här för att komma till Michaels bokningssida, StyledByMikkan.

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *