8 maj 2018|Livsstil

Väldigt mycket välkommen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välkommen till min nya blogg! Vem är jag då? Jag är en 28-årig tjej som bor norr om Stockholm med min sambo och vår katt Alfons. Jag kommer bjussa på (förhoppningsvis) finfina bilder, tänkvärda ord, rätt mycket inredningssnack och en hel del vegetariska och veganska recept. Precis. Varken jag eller min sambo käkar kött, fisk, fågel eller mejeriprodukter. Varför? Det kan vi ta i ett annat inlägg.

Just ja. Lite ”skönhetssnack” kommer jag även bjuda på. Det blir en jäkla kompott. En livsstilsblogg utan någon speciell inriktning, lite av varje.

Varför namnet Estelles Perspektiv? Estelle är en del av mitt namn och jag vill ge er mitt perspektiv på saker och ting. Fiffigt va?

Let’s do this!

EstellesPerspektiv

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *