16 januari 2018|Business, Okategoriserade

Sådär 2 veckor in på det nya året 2018

Hej på er! Xin Chao som jag skulle sagt om jag faktiskt kunde vietnamesiska.

Mitt år 2018 fick en rivstart. Men först & främst tänkte jag summera allt från förra året. Jag vet att man borde göra det innan det nya året börjar. Men har liksom inte hunnit smälta allt förrän nu! Så here we go…

Hela 2017 har varit ett väldigt händelserikt år för mig. Det har innefattat allt ifrån en flytt till Stockholm, min första panikångestattack, 3 flyttar inom stan, en praktikplats, tog examen, fick ett nytt jobb, gjort mitt livs största resa och en flytt tillbaka till Göteborg igen. Rörigt men händelserikt för att sammanfatta förra året med två ord. Det här året ska bli mer stabilt. Ett vardagsjobb, ett frilans, en pojkvän att umgås med varje dag med igen, en stad & ett underbart liv att leva!

Jag idag, Becki kom upp till Göteborg när jag hade 3 lediga dagar innan jag börjad min nya tjänst som produktionsledare på ICA Reklam. BOOM!!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *