3 november 2013|Okategoriserade

Mat mat & mat

BRUNCH PÅ HOTELL LUNDIA


MATLAGNING IN THE MAKING




Började söndagen med styrketräning, ett hårt rygg & magpass satte fint.
Jag vart sååå mätt efter brunch'n, jajemen det blev tre tallrikar med gudomliga små saker. Fina Paulina joinade mig som sällskap, en lagom och mysig frullemys.
Därefter kunde jag verkligen hålla mig hela dagen ska jag säga er!
Nu kokar hela lägenheten av olika dofter & tänkte bjuda på en höstlig trerätters.
Måste erkänna att det är inte jag som lagar maten, all cred till Steve. MEEEEN, jag har vikt servetterna och städat lägenheten. Även spindelväven rök, trots Halloweenstämningen. (ja, jag googlade servett vikningen..).
Förrätt: Pumpasoppa med chili
Huvudrätt: Hjortfärsbiffar med krämig potatisgratäng
Efterrätt: Chokladfondant med glass
Ikväll bjuder vi hem lite vänner att dela denna middag med.

MUUUMS, tur jag tränade innan.
Trevlig kväll!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *