1 november 2013|Okategoriserade

Keratinbehandling
Plattar du håret var & varannan dag?? Skippa det!
NU finns den exklusiva keratinbehandlingen hos mig på Grand Salong. Jag kommer redan göra en behandling på måndag, på det mest extrema & svåraste håret. Det är gråhår, poröst, långt och preparerat. Men den kommer förvandlas till ett silkeslent hårsvall!
För & efterbilder kommer komma upp såklart.
Behandlingen kostar 2095:-, där får du ett schampo & balsam som måste användas till behandlingen, när du tvättat håret där hemma. Det håller upp till 5 hela månader! Sen ingår en lätt toppning. Behandlingen är snabb, ca 1,5h & sjukt effektiv. Har redan pratat med en bekant som gjorde behandlingen hos Goldwell. Hon jobbar som modell & får sitt hår fixat varje dag, vilket sliter något otroligt. Hon svarade på mail att den var fantastiskt skön & skonsam, en uppbyggande känsla som att man inte skulle ha plattat det en enda gång i sitt liv.
Hur härligt är inte det att höra?!
Jag ser fram emot måndagen då jag kan visa er Mitt resultat av behandlingen.

Ha en riktigt fin Allhelgon helg.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *