7 maj 2017|Okategoriserade

SVT1 kl 20.00 ;)

WHHOOPP WHHOOPPP!

Att det äntligen är daaaaggss.. hahaha i höstas så spelade vi in ett favorit program som sänds IMORGON på SVT1 kl 20.00. Det va flera sjukt intensiva dagar med filmande och väntande och omtagningar. Att INTE få prata om sig själv, vem man är, om sin familj, om resor man varit på mm. Sjjjuuuukkkttt svårt va det men ssjjjuuuuuukkkkkttt KUULLLLLL :) :) Ett äventyr som jag inte kommer att glömma på länge..

Vilken känsla att få 5 min i rampljuset. första dagen va ju att ALLT i hela huvudet bara snurra och snurra. Typ det enda vi kunde prata om va vädret!  hahaha… 😉 så fort man råkade säga något som avslöja en så hade vi bästa Annie som vaktade oss 24/7 tom när vissa skulle ut för att blossa hahahahihi.

Från ett helt team som roddade allt så jäkla bra, att få detta program på en timme långt så grymt bra och förvirra oss framför TV.n, som endast ser personens utseende, förnamn och titel på jobb.

Säger bara CRED till er!!

Sjukt svårt säger jag bara.. Försöka döma personen bakom kläderna samt yrket ,man drar verkligen snabba slutsatser. Att oxå fått träffa 4 andra personligheter som man blivit vänner med efter programmet är ju bara sååå kul :)

Längtar tills nästa bubbel middag 😉 Tjoffe/ Anders och då måste ni oxå vara med hej hej Monica och fiiiaaaaa <3

Ni kommer få se några bilder på vårt äventyr här på bloggen 😉

Då vi INTE fick ha några mobiler dessa dagar så blev det inte många bilder som togs tyvärr! men fina Annie tog några åt oss och skickade de till oss då inspelningarna tog slut.

Och tjejer och killar.. Malin Hon är lika snygg i verkligheten som på TV hehehe.. Alltid typ första frågan som folk frågat då de nu fått veta att man ska vara med hahaha.  Så JJJAAAAA she is gorgeous <3

IMG_0922

Här ser ni mig upptill på bilden då vi är i vårt hem och man ska låtsas som om man inte bor där hahaha.. På riktigt känns helt jäkla wierd att säga ohhhh så fint ohhhh så ….. jaaaa ni förstår hihi. Ett skådespeleri i full nivå.

IMG_0235

The gang!!!

IMG_0917

Snygg Malin 😉 Här tar vi bilder till mina grabbar som avgudar Malin från Barnkanalen. Henrik tycker hon är sjjjjuuukkkt snygg så bilderna va till han med hehehe..

IMG_0918

KISS KISS!!

IMG_0920
IMG_0924

Bakom kulliserna 😉 ser ni så många de är i teamet! och ALLA har en viktig roll. Sjukt när man tänker efter nu vilket jobb det är att filma film el jaaaa vadsom egentligen.

Grymma är ni <3

Så hoppas ni alla gör oss sällskap imorgon kl 20.00 😉 och snälla säger bara VARNING för jävlig östgötska hahaha….;) något som vi skojade om riktigt mkt :) gate oop o gate ner. you know what i mean right!!

Puss på er kära läsare <3 är sjukt glad att ni vill haka på mig här hos Myliving <3

Ses snart igen! Peace<3

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *