18 april 2017|Okategoriserade

Mitt stora hjärta <3

Tänk att du redan är 7 år!!

tänk att i 7 år har din mamma lyckats ha dig vid liv! hehe.. det sa Sarita till mig imorse när hon ringde för att gratta store man och DAMN hon har alldeles rätt hahaha ;).

Förstå första gången när man blir förälder! hur skör man själv va. Då första gången man ska åka med han i bilen från BB, han ska ju liksom med oss hem nu!! Hur ska de här gå nu??.

Tänk om jag gör något fel? tänk om han inte får tillräckligt med mjölk ( eehhhh inte en chans, det ordagrant SPRUTA mjölk ur brösten 😉 men tanken slog en ändå, får han i sig något..

Andas han? tips från BB – sov när han sover! yeaahh right att man gjorde. jag bara hade fokus på om den lille varelsen andades. Flera gånger har jag på riktigt trott att han har slutat andas, går då fram och petar bara för att få något tecken på att han verkligen bara har det bra och sover..

Ja jag skulle kunna fortsätta och prata om alla känslor och tankar när man fick barn nr. 1. Till vilken skillnad det blev när man fick barn nr.2

Jag brukar säga att man inte är förälder med barn nr 1. Att man liksom bara tränar sig fram till barn nr.2 då vet man vad och hur det ska (förhoppningsvis) gå till. Lite som att ta körkort, man måste övningsköra..

Charlie är min mini kopia! mammas pojke men ändå inte.

Han har fått mina drag både i utseendet och sättet. Han är en känslig kille mycket som han grubblar och tänker på som han vill ha svar på. En rätt så händig och uppfinnes rik kille, vill gärna fixa, bygga isär saker till att knåpa ihop det igen. Envis och rätt sååå kräsen. Inte mycket morsan har att säga till om gällande ex. klädval el skoval. Och det gör mig sååååå sjukt frustrerad då han typ ALLTID bara vill gå i sina adidas dressar :( Han har en gäll röst (tyvärr ärvt utav sin mor) som jag ibland önskar att det fanns en MUTE knapp där man kunde trycka på så blev det bara tyst 😉

Charlie fick mycket utav Henrik med! Hans ALLT är sin el trial och sin motocross. Om han fick bestämma så skulle han åka cross varje dag.. Himla tjatande om att åka cross hit och dit! tur att Henrik byggt en lite cross bana här i vår gemensamma ”skog” där grabbarna kan köra runt och runt. Få se om det blir något cross proffs utav han, då INGEN annan sport duger, suck..

IMG_0590

Imorse väcktes han i sängen med lite skön sång och packet! Han har lääännggeee tjatat om att han vill ha en go pro till sin cross hjälm så han kan filma sina körningar. Han fick en kopia och det märkte han på direkten. – WOW ooohhh som jag precis önska mig skriker han men det är ingen äkta go pro pappa men jag är jätte glad ändå och med ett stort leende på mun<3

FullSizeRender-13En annan sak han har önskat länge är en ny cykel hjälm och det fick han utav farfar.

Mmmm.. ser ni singoalla tjejen i högra hörnet 😉 Det är ingen riktig singoalla tjej utan det är Buddha <3        i hans nya så kallade singoalla klänning som farmor och Bo-stefan köpt till han senast de va i Spanien.

Något som han nu typ bor i! han bara ÄLSKAR sin rosa prickiga klänning och jag tycker han ser ut som en (jag menar inget dumt nu) 

gipsy unge<3

Men han älskar den som sagt och vi skulle aldrig inte låta han få uttrycka sig som han vill.

Vi har sagt att det är en fas, det går över, vilken fas?? en 2 år lång fas i sånna fall haha.. <3

jaja nu har han en ny klänning att varva med annars har han typ 5 elsa (frost) klänningar 😉

FullSizeRender-10

Allt ska i Charlies fall vara svart, grått,vitt el orange. Köper man något färgglatt använder han inte det så jag låter han köpa det han vill.

FullSizeRender-9Svart hjälm såklart 😉

Nu säger jag god natt vänner. En fullspäckad dag imorgon :)

peace and love

<3

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *