15 april 2017|Okategoriserade

Gult är fiiiiinnntttt!!

GOD DAG OCH GLAD PÅSK <3

Vilken underbar ledighet vi har :) el hur! Jag och mina grabbar njuter till MAX.

Veckan som gått har varit fullspäckad! Det underbara huset i Tingstad med den magiska monsteran såldes SJÄLVKLART innan visning <3  De som köpte huset blev precis som jag förälskade och skulle bara helt enkelt ha det. Stort grattis till er! ni kommer älska det <3.

2 Stylingar gjordes denna vecka! ett superfint radhus i Eneby kommer snart till försäljning samt det underbara engelska radhuset mitt i city ligger ute nuuuu… in ock kika :)

Ja ni! Bohag192 växer och växer. Jag är så himla glad för all respons och pepp som folk runtom kring mig hela tiden ger <3. skriver så fina kommentarer, skickar meddelanden via messenger, blombud samt alla mina underbara samarbeten :) jaaa jag skulle kunna fortsätta rabbla upp massa mer men ni vet vilka ni är. Tusen miljoners tack ! <3 Ni är BÄST!!

I onsdags flyttade vi ÄNTLIGEN till större lokaler :) Väl behövligt då mina utrymmen inte räckte till nu när företaget investerat på att ha så brett och fyllda lager som möjligt. Jag tror stenhårt på den satsningen för att lyckas. För att kunna bygga Bohag192 ännu större måste man våga satsa och investera och det är precis det jag gör. 😉 Tack grabbarna på Master allstäd för hjälpen! Tack till (tror han heter macke) för att du körde trucken fram och tbx mellan lassen. Tack Daniel för att jag får hyra en yta hos er. Sist men inte minst vill jag tacka min finaste vän Sarita som hjälpte oss hela den dagen<3 Du är BÄST! love U <3.

Jag är en person som är rätt så känslig av mig. Tjuter till allt oavsett glatt el inte. Att vara snäll och osjälvisk, att ha ett gott hjärta, Att bara finnas där, det är något som jag tycker är viktigt.

Karma är något som jag tror starkt på <3 What goes around comes around! Karma är resultatet av en människas handlingar, ord och tankar under dennes livstid. Hur väl en människa uppfyllt sina plikter/handlingar resulterar till välmående och lycka <3

Om det är något som stämmer eller inte stämmer är upp till var och en att tycka! Det för mig är en filosofi som jag tror starkt på och lever efter <3.

FullSizeRender-6

Mina fina pioner från de finaste tjejerna Gunnel och Jenny på Florist.compagniet <3

FullSizeRender-7

Efter 2 veckor är de lika vackra!!

FullSizeRender-5

Ni MÅSTE bara se så mycket fint jag haffade från mitt kära Monki för ett par veckor sedan :) ser ni denna vackra klänning <3 förstå den med ett par kängor/träskor i sommar och sol kysst hy ååhhhhh …

FullSizeRender-4

Bara för att många ska fira påsk med nära och kära denna helg så måste jag visa er typ det finaste just nu i min garderob!! denna underbara gula skjortan med volanger :) visade den för er då jag precis köpt den och många hörde av sig till mig frågade vart den är ifrån och SJÄLVKLART från monki my loves 😉

FullSizeRender-3

LÖP OCH KÖP!!!

( sorry 😉 lite skrynklig på bild)

Hade skjortan nedstoppad till ett par Mom jeans, skinnjacka och ett par ankel boots. Kan inte säga att man inte syntes 😉 hahaha…

Nu ska jag försöka få till en fika med en fin tjej <3 sedan blir det lite fix inför påskmiddag med några som har kommit att bli oss nära <3

FullSizeRender-2

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *