11 april 2017|Claudia Behnan

Mina tankar går till alla drabbade<3

 God kväll vänner!

Förlåt för frånvaron. Det har varit en hel del att göra dessa veckor som gått! Har lovat mig själv att åtminstone varannan dag skriva här men det finns tyvärr inte tillräckligt med timmar över på dygnet;).

Ja kan börja med att berätta lite snabbt vad som hände förra veckan. 4 dagars vabb började vi med :( så blev att styra och ställa om massa jobb men det fixade sig tillslut. Jag slutförde min privat kunds vardagsrum där det slutade med att vi fotade rummet till en artikel om BOHAG192 första år, som kommer närsomhelst denna vecka :).

En del stylingar blev det och några kvällskonsultationer med. Helgen blev åt att ta hand om familjen och förklara vad som hände i fredags eftermiddag :( Hur faaannn gör man det så smärtfritt som möjligt? :(

Det går knappt att prata om det utan att fälla tårar!!

mamma vem har kört på dom?

-har dom pangat folk? 

Är dom elaka?

Har dom som dött någon mamma och pappa?

Ja ni ser så många frågor från 2 helt oskyldiga pojkar som ska växa upp i denna osäkra värld!!

Som förälder så vill man göra ALLT för sina barn <3 lära dom vad som är rätt/fel, respekt, kärlek,styrka, och att älska oavsett färg,ras samt religion.

Delade ett inlägg på FB igår där en kvinnlig professor/lärare sa

Det finns bara en ras på jordens yta och vi hör alla till den – människosläktet.

Allt som hon sa på intervjun va så otroligt bra sagt! ingen föds med hat. Ingen föds med fördomar. ingen föds som rasist.

Vet inte hur jag ska knyta ihop säcken här. Det va tyvärr en person som står mig nära som olyckligtvis fick se allt det vidriga som hände i fredags :( precis utanför hennes arbetsplats skedde attacken :( hon och flera andra blev instängda i ett bakutrymme där de höll sig inlåsta tills de vågade ut igen.

Jag kan INTE i mina vildaste tankar föreställa mig vad de går igenom just nu <3. Att se på attacken och tänka att snart är det vår tur, gömma sig för livet, inte veta var andra i familjen befinner sig just då…

Mina tankar går till de familjerna som förlorade nära och kära. Och till alla de drabbade som tyvärr fick se allt. Ni finns i mitt hjärta <3

IMG_0247

Liten och oskyldig <3 Min vackra pojke Malcolm! Han som älskar allt och alla. Han som älskar att klä ut sig till prinsessa. Han som älskar att måla hjärtan. Han som älskar att plocka blommor med sin mamma. Ja jag skulle kunna fortsätta huuurrr länge som helst om hur fin han är <3.

IMG_0241

Samtidigt som han kan vara helt magiskt fin kan han vara sjukt jobbigt envis. Han är en hård och bestämd pojke. Han kan reta gallfeber på mig. Han fiser riktigt illa. Han kan allt –mamma jag kan själv. (men oftast kan han inte men låter -jag kan själv pojken testa först) 😉

En lite DIVA bor i han 😉 Och han älskar sin Ipad! alla konstiga youtube klipp han kan hitta bara sådär.

Tur som f…..nn att det inte är lika mycket let it go (frost) han söker på.

FullSizeRender-8

Ni skulle ha hört hans kommentar här på bilden ovan hahaha..

mamma, blommorna luktar aassaaa gooott!

mmm undra vart han får sina ”fula” ord ifrån!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *